Løft din energi

FLOWSHOP ROSKILDE

De 5 Trin til Større Klarhed, Dybere Forbindelse og Mere Frihed.

Vi har nu (endelig) fået bekræftet fra kvantefysikken det som spiritualiteten længe har vidst; at alting er energi og alt hænger sammen… men hvordan omsætter du den viden så den rent faktisk bliver brugbar og sætter dig i stand til at skabe det liv du ønsker dig? Det er det, vi kommer til at gå i dybden med på denne flowshop.

Hvis du er ønsker at skabe klarhed, opleve en dybere forbindelse og mere frihed så er denne flowshop måske for dig.

Kan genkende dig selv i det følgende…

 • Du ved, eller har hørt at “alt er energi”, og forstår det på et eller andet plan, men har måske aldrig rigtigt oplevet, hvad det vil sige, eller mærket det på din egen krop.
 • Du vil elske at være glad og tilfreds helt ind i alle din krops celler uanset hvad der sker ellers i livet.
 • Du ønsker at have en grundliggende følelse af glæde der strømmer gennem dig fra dybt i dit inderste inde og ud gennem dig uden at være påvirket af eksterne faktorer.
 • Du ved at ydre forandring kræver indre forandring.
 • Du er klar til at genvinde din evne til at se livet i et kærligt skær og have retning og sans for hvad du vil.
 • Du vil opleve hvad det vil sige reelt at være i sync med dig selv, din familie og arbejde.
 • Du er klar til at yde en indsats samt have masse af sjov og spas mens du frigør, justerer og løfter din energi.
 • Du ved, at sålænge du får det rette værktøj og guidance, så har du evnen til at skabe den forandring du ønsker.
Energi, Flowshop, Danmark, Spiritual Business Coach, Energy Alignment Method® Mentor, De 5 Trin, Maria Saraphina

–  Så kan De 5 trin – også kendt som The Energy Alignment Method® (EAM®) på engelsk vise dig vejen.

I denne flowshop, hvor vi har både onlineundervisning og en live dag fyldt med praktik og fokus på det der rumsterer for dig bliver du grundigt indført i denne simple men ekstremt effektive metode af Danmarks pt. eneste akkrediterede EAM® mentor Maria Saraphina så du kan skabe det liv du ønsker dig.

Skal du have en af de 10 pladser?

Anne Goncalves, Energi, Flowshop, Danmark, Spiritual Business Coach, Energy Alignment Method® Mentor, De 5 Trin, Maria Saraphina

“De 5 Trin (EAM®) giver mig mulighed for at skyde genvej uden at skulle grave løs. Det er en simpel og effektiv metode til at slippe begrænsende overbevisninger, underliggende mønstre eller hvad nu end der ligger til grund for det jeg oplever. Processen gør, at der sættes skub i tingene hurtigere og man måske ikke går rundt med denne her skide begrænsning, eller hvad det nu er, i et helt år. Jeg har oplevet, at give slip på ting jeg har båret med mig i årevis. Jeg er vild med den sanselige, kropslige oplevelse for der er så stor forskel på det her med at forstå noget intellektuelt eller mentalt og så til, at det lander i kroppen. Derudover evner Maria Saraphina at skabe et trygt rum for forandring.”

– Anne Goncalves, Yogalærer & Forfatter

“Ved at skabe et rum, et helligt og kærligt rum, guider Maria en til at finde ind til de udfordringer man står i, og som hæmmer en i at opnå og udnytte ens potentiale. Hun rummer professionelt ens sårbarhed. Maria giver ikke en svarene, hun fortæller heller ikke hvad man skal gøre eller hvad der er “det rigtige”. Maria støtter, guider og udfordrer til finde og opdage svarene i en selv. Jeg oplever i sessioner med Maria et klarsyn og en ro, en følelse af “aha” og forståelse af mig selv. Og mest af alt – accept og anerkendelse af mig selv. Det er den største gave – ikke at Maria accepterer, men at man i sessioner med hende oplever at man selv acceptere og anerkender sig selv.”

– Michelle Nielsen, Konsulent (og Maria’s søster)

Michelle Nielsen, Energi, Flowshop Danmark, Spiritual Business Coach, Energy Alignment Method® Mentor, De 5 Trin, Maria Saraphina
Cassie Uhl, Spiritual Business Coach, Energy Alignment Method® Mentor, Maria Saraphina

Oversat fra engelsk…
“At have lært hvordan jeg bruger De 5 Trin (EAM®) i mit daglige arbejde har været virkeligt brugbart. Jeg har opdaget en hel del omkring min egen perfektionisme og hvordan den har holdt mig tilbage fra at bevæge mig ind i et arbejdsområde der er langt mere “mig”.

I dag har jeg inkorporeret De 5 Trin i mit arbejde på mange måder. At bruge De 5 Trin fjerner SÅ meget unødig tid jeg eller har brugt på at gennemtænke og bekymre mig omkring forskellige beslutninger jeg skal træffe. Hvis jeg kæmper med at træffe en beslutning så tjekker jeg min energi med Svajet og får et hurtigt svar fra min krop.

Maria tilbyder et sikkert og ikke-dømmende space hvor du kan dele det der sker for dig. Hun er også utrolig godt funderet i De 5 Trin hvilket ikke alene er fedt at opleve, men også gør hende til en meget kraftfuld person at lære denne metode af.”

– Cassie Uhl, Forfatter, Energi Healer & Death Doula

Klar til at løfte din energi?

Denne flowshop er en kraftfuld blanding af læring og praksis, med fokus på at du, når du går hjem har været igennem gentagnende skift i din energi, kan genkende de 3 energi tilstande, ved hvordan du løfter din energi, har fået De 5 Trin ind under huden og selv kan fortsætte derhjemme.

Det er altså ikke 8 timers foredrag i en fyldt sal med 100 andre, hvor du kommer til at skulle sidde og høre på mig tale. Der er begrænset antal deltagere for at sikre tid til hver enkelt.

Det kommer vi igennem:
 • De 3 energi tilstande; hvordan du genkender dem.
 • Hvad flow er og hvordan du selv kan skabe mere af det.
 • Hvordan du identificerer hvad der reelt blokerer eller holder dig tilbage.
 • Hvordan du frigør låst energi – og erstatter det med flow istedet.
 • 1 kraftfuld værktøj til at forbinde dig med, og styrke dit intuitive ja eller nej.
 • De 5 Trin – trin for trin.
 • Boblemetoden der hjælper dig med at skabe klarhed over enhver situation så du ved hvad der sker, og hvor du skal starte.
 • Talrige runder af De 5 Trin med frigørelse, skift og løft af din energi.

Jeg kommer til at demonstere, guide og støtte dig i din process så du kan implementere det du lærer og bruge det igen og igen i mange år fremadrettet.

Glæder mig til at se dig online og live!

PRAKTISK INFO

Pris

Pris: 2.695,- DKK for 2 Onlinekald og 1 livedag inkl. materialer.
***EARLY BIRD*** Ved køb af plads seneste Torsdag d. 21. April er prisen 1.995,- DKK.

Flowshoppen består af tre lige vigtige dele…

Forberedelseskald*

Torsdag d. 28. April mødes vi online kl. 19:30 – 21:00 hvor jeg vil gennemgå det du har brug for, for at forberede dig bedst muligt til vores livedag. Du vil også få en enkelt, simpel hjemmeopgave du kan øve inden vi mødes.

*det er en forudsætning for deltagelse, at du enten deltager live eller sværger højhelligt på spejderære at se optagelsen i dagene efter kaldet – uden den viden jeg deler på dette kald vil du være tabt på vores livedag, hvor fokus er på praktik eller implementering. Det vil være spild af din tid og penge hvis ikke det er muligt for dig at være med live eller se det i dagene efter.

Livedag

Lørdag d. 7. Maj mødes vi live i Roskilde kl. 10:00 – 18:00 hvor jeg kort vil opsummere inden du kommer til først at skabe klarhed over hvilke emner eller områder du kan arbejde med, inden du dykker ned og begynder at løfte din energi.

Du skal forvente at gå træt men glad hjem, fyldt med ny erfaring og mange idéer til yderligere udvikling. Jeg anbefaler, at du planlægger en rolig aften og søndag så du har tid til at lade det hele summe.

Opfølgningkald

Onsdag d. 18. Maj mødes vi online kl. 19:30 – 21:00 til opsamling, afslutning og spørgsmål således at du har den største mulighed for gentagende succes. Det er frivilligt om du ønsker at deltage i dette kald.

Sted

Online: vores onlinekald kommer til at ske via Zoom.
Live: Vi skal være i BusinessHouse, Jernbanegade 23, 4000 Roskilde.

Forplejning

Der vil være vand, the og kaffe på vores livedag – og du får en god lang frokostpause så du har mulighed for at gå i byen og købe mad eller finde et sted at spise. Bemærk at lokalet ikke kan benyttes i frokost pausen da det vil blive energimæssigt optimeret til vores arbejde.

Din tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret er du velkomme til at give din plads til en anden eller høre mig om der evt. er en på venteliste der vil købe din plads. Hvis der indføres forsamlingsrestriktioner på grund af Covid eller lignende kan flowshoppen blive rykket fuldt online eller til nye datoer.

Hej Lysende Sjæl

Jeg hedder Maria Saraphina,
Spirituel Business Coach, Energy Alignment Method® Mentor, Katalysator & Facilitator.

Gennem 1:1 sessioner, forløb, gruppearbejde og programmer støtter jeg sjælsdrevne, hjertebaserede, holistiske og spirituelle mennesker som dig i at; udvikle dig selv fra dit inderste, bruge din kraftfulde stemme og stå fuldt ud ved dig selv med dyb selvtillid uden timevis af overspringshandlinger, tankemylder eller frygt – ved hjælp af guddommelig indre klarhed, kraftfuld inspireret handling og De 5 Trin i overensstemmelse med den du er, så du lander fuldt ud i dette fantastiske live som den smukke sjæl du er.

Inden jeg sprang ud i livet som selvstændig havde var min tidligere karriere baseret på 4 søjler:

 • Service og Oplevelser – Hotelbranchen.
 • Opstartsvirksomhed – som en del af en lang række start-ups i forskellige brancher. Fra hoteller over avis til den finansielle verden med dankort og kreditkort terminaler samt indløsning.
 • Finansielle verden – Key Account Manager for en af de største kreditkort indløsere i Skandinavien og forhandler af million kontrakter.
 • Produkt udvikling og ledelse – spydspids for, samt dybt involveret i, udviklingen af meget komplekse og tekniske systemer.
Cassie Uhl, Energi, Flowshop Danmark, Spiritual Business Coach, Energy Alignment Method® Mentor, De 5 Trin, Maria Saraphina

I 2018 fandt De 5 Trin mig “ved et tilfælde” og har jeg siden mærket den enorme effekt dette kraftfulde værktøj har, både på egen krop og i utallige sessioner med klienter. Et værktøj jeg i dag bruger dagligt.

Jeg går vejen, dag efter dag og er ankommet til det sted, indeni og udenpå hvor jeg i dag på ingen måde kan forestille sig ikke at blande, væve og forene verdenerne af det sete og usete, det spirituelle med det strategiske og det praktiske, det magiske med hverdagen.

Krammer, Maria Saraphina

SPØRGSMÅL & SVAR

Søg og du skal finde… hvis du har et spørgsmål så skriv til mig på hello@mariasaraphina.com.

Shop Separator, Spiritual Business Coach, EAM® Mentor, Energy Alignment Method®, Maria Saraphina